Τελευταία Νέα 29 Μάι 2013

2ο Φεστιβάλ Νέων 2012 -2013

Η Ανώτερη Δραματική Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου – Γ. Αρμένη σας ανακοινώνει την έναρξη του 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ 2012 -2013. Πρόκειται για μία κίνηση που αποφάσισε η Διεύθυνση της Σχολής, με σκοπό την αρτιότερη εκπαίδευση και προβολή των σπουδαστών.

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ θα λειτουργήσει ως εξής:

Οι σπουδαστές της Σχολής θα πρέπει να δημιουργήσουν μία παράσταση με ελεύθερο θέμα, εκφράζοντας τους νεανικούς τους προβληματισμούς με φαντασία, ευαισθησία, χιούμορ, χρώμα και ποίηση.

Όροι συμμετοχής:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Νέου Ελληνικού Θεάτρου – Γ. Αρμένη
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2013 να προσκομίσουν στην Γραμματεία της Σχολής φάκελο με α) περιγραφή της παράστασής τους ή αν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό της παράστασης, β) περιγραφή της παραγωγής, η οποία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο λιτή γίνεται, γ) τα ονόματα των συντελεστών και τα τηλέφωνα επικοινωνίας τους.

    Η αίτηση συμμετοχής μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά στην οδό: Σπ.Τρικούπη 34 Εξάρχεια Τ.Κ. 10683 Νέο Ελληνικό Θέατρο – Γ. Αρμένη

  • Η διάρκεια του κάθε project θα είναι maximum 60 λεπτά.
  • Ο χώρος θα διατεθεί στις ομάδες μόνο για τις γενικές δοκιμές, που θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία της Σχολής.
  • Τον Νοέμβριο του 2013 θα παρουσιαστούν οι προτάσεις των σπουδαστών σε Επιτροπή της Σχολής που θα αποτελείται από τους καθηγητές και τον Διευθυντή.
  • Οι καλύτερες παραστάσεις θα ανέβουν σε μία από τις σκηνές του Νέου Ελληνικού Θεάτρου κατά την χειμερινή σαιζόν 2013-2014 και για 5 παραστάσεις η κάθε μία.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Εκ της Διευθύνσεως

 

Follow us