Έργα Σπουδαστών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/05/2016 ΣΤΙΣ 21:00
Πάντως, το να κάνεις φόνο και να τη γλιτώσεις θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο, αρκεί να μη γνωρίζει κανείς το κίνητρό σου…

Η Παρέλαση  είναι η ιστορία δύο παιδιών, της Ζωής και του Άρη που είναι αδέλφια και ζουν απομονωμένα σε ένα δωμάτιο εδώ και αρκετά χρόνια.

 

28 Απρ 2015

Πιο Δυνατή

Α. ΣΤΡΙΝΤΜΠΕΡΓΚ
Δυο γυναίκες συναντιούνται τυχαία (;) σε ένα καφέ παραμονή Χριστουγέννων.
Η Κυρία Χ, ηθοποιός παντρεμένη με τον Μπομπ, διευθυντή θεάτρου μιλά με την Αμέλια, νέα ηθοποιό και ερωμένη του άντρα της. 

28 Απρ 2015

Πρέζα

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΥΡΤΗ

«….Λίζα:  – Να σου πω κάτι κυρ- πώς σε λένε, εγώ δεν κάνω τίποτα, μ’ αγγίξεις δε μ’ αγγίξεις, όρθια, καθιστή, γονατιστή ή ξαπλωμένη, εγώ θα καοιτάζω την κατσαρίδα στο ταβάνι.

Πρόκειται για μια διασκευή δύο διαφορετικών παραμυθιών, «Τα μάγια της πεταλούδας» του Φ.Γ.Λόρκα και «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο» του Όσκαρ Ουάιλντ.

<<Κι η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι..>>
Σε ένα καφενείο, κοντά σε κάποιο σιδηροδρομικό σταθμό, δύο περαστικοί συναντιούνται. Η ώρα είναι περασμένα μεσάνυχτα και αφορμή για την γνωριμία αυτών των δύο αγνώστων στέκεται ένα απλό τηλεφώνημα. Δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο αντίθετες κοσμοθεωρίες ξεδιπλώνονται μπροστά μας, όσο περνά η ώρα. Η ζωή παρουσιάζεται σε δύο πλάνα. Ώσπου μια εξομολόγηση ανατρέπει τα δεδομένα..

Εμπνευσμένο από το ομώνυμο έργο του Άντον Τσέχωφ

11 Οκτ 2012

Έρως

Σελίδα 1 από 2
 

Follow us