Τελευταία Νέα 27 Μαρ 2015

Πρόγραμμα Παραστάσεων Φεστιβάλ Νέων.

ΔΕΥΤΕΡΑ  30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ώρα : 21:00 

ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΟΥ του Eric Westphal 

Βρισκόμαστε σε ένα παλιό και κακοβαλμένο σπίτι, έξω από το χώρο και το χρόνο. Σε αυτό το μικρό διαμέρισμα κατοικούν δύο αδελφές η Αντέλα και η Ερνεστίνα . Η Αντέλα, μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας, δυναμική και δραστήρια φροντίζει την μικρότερη αδερφή της Ερνεστίνα, μια κοπέλα με κοινωνικά και ψυχικά προβλήματα. Ζουν απομονωμένες σ’ έναν κόσμο δικό τους, ανάμεσα σε σκονισμένους δοκιμαστικούς σωλήνες, παλιά επιστημονικά βιβλία, σημειωματάρια, καράβια και κουρσάρους. Όλα θα αλλάξουν στη ζωή τους, όταν έβας άντρας από τον πραγματικό κόσμο εισβάλει στο σπίτι τους, κουβαλώντας μια…. βαλίτσα. 

Μετάφραση : Χαρά Μπακονικόλα

Σκηνοθεσία: Μ. Ξένου, Κ. Βασιλείου, Ι. Νικηφόρος, Φάνης Γκίκας

Μουσική επιμέλεια : Πέτρος Λαμπρίδης

Παίζουν οι σπουδαστές: Ξένου Μαίρη, Βασιλείου Κατερίνα, Ιάκωβος Νικηφόρος

Ακούγεται ο σπουδαστής: Φάνης Γκίκας

Διάρκεια : 70 λεπτά 

Είσοδος Ελεύθερη

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ & ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ώρα: 21:00

ΣΤΕΛΛΑ της Φεβρωνίας Μαθέ

Αθήνα, 1950. Ένα έγκλημα που δε θα ξεχάσει κανείς. Ένας μοιραίος έρωτας, στην μεταπολεμική Ελλάδα. Ένας έρωτας, που μας θυμίζει το χθες και το σήμερα. Αγάπη, φιλία, πάθος, εμπιστοσύνη, αγγίζουν τα όρια μιας παράλογης σκέψης. Ένα μαγαζί. Έξι πρόσωπα. Ένα έγκλημα. Πέντε ανακρίσεις. Το πρώτο βήμα για την εξιχνίαση. Ο Σταύρος, ιδιοκτήτης του καμπαρέ "Στέλλα". Ο Λάμπρος, παιδικός φίλος του Σταύρου και σερβιτόρος στο μαγαζί. Η Έλλη και η Σοφία, τραγουδίστριες του καμπαρέ. Η Αλέκα, αρραβωνιαστικιά του Σταύρου και από γνωστή και ισχυρή οικογένεια της Αθήνας. Ο Λουκάς, γόνος πλούσιας οικογένειας. Γιατρός στο επάγγελμα και σύντροφος της Έλλης. Η ιστορία εξελίσσεται σε μία μέρα, στο γραφείο του Αστυνόμου και στο "Στέλλα ". Μέσα σε αυτή τη μέρα πρόκειται να ανατρέπουν σχέσεις και ισορροπίες. Ένα απρόσμενο τέλος, έρχεται να λύσει το μυστήριο που πλανιέται, για χρόνια, πάνω από τις ζωές τους. Ένα μυστικό, που συνδέει ψυχές και χωρίζει ζωές. " Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Ό,τι και να σου πω, δεν θα καταλάβεις".

Συντελεστές: 

Σκηνοθεσία : Μαθέ Φεβρωνία

 Σκηνικά/Κοστούμια: Μαθέ Φεβρωνία

Παίζουν : Δρακόπουλος Θεοδόσης, Κατόπης Αλέξανδρος, Κουτσαυτάκη Κωνσταντίνα, Νικηφόρος Ιάκωβος, Ρεγκούκου Μελισσάνθη, Σπηλιωτοπούλου Αλεξάνδρα, Τσάκαλος Θανάσης,

 Συμμετέχουν: Μοναστηριώτη Φελίσια, Απόστολος Κατσιριντάκης,  Κλίμης Γιάννης, Σαμαράς Γιώργος 

Τραγούδια : Κώνστας Σταύρος

 Παίζει μουσική και τραγουδά: Πετρίδης Βασίλης

 Διάρκεια: 100' (με διάλειμμα)

Είσοδος ελεύθερη

 

 

Follow us